Agriturismo Toscane

Een Agriturismo in Toscane is de ideale keuze voor iedere vakantieganger die een authentieke accommodatie wil boeken in een van de mooiste streken van Italië. 

Rondom de Agriturismo’s in Toscane zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijke vakantie. Kronkelende landweggetjes, middeleeuwse dorpjes en gezellige restaurantjes waar je kan genieten van culinaire specialiteiten. Even een dagje afkoelen? Zoek dan verkoeling op een van de oogstrelende standen aan de Toscaanse kust. Wat wil je nog meer!

Agriturismo Toscane

Populaire Agriturismo's

Agriturismo Toscane
Vanaf
€178 /nacht
Agriturismo Toscane
Vanaf
€321 /nacht
Agriturismo Toscane
Vanaf
€70 /nacht
Agriturismo Toscane
Vanaf
€78 /nacht
Agriturismo Toscane
Vanaf
€73 /nacht
Agriturismo Toscane
Vanaf
€66 /nacht
Agriturismo Toscane
Vanaf
€78 /nacht
Agriturismo Toscane
Vanaf
€113 /nacht

Bekijk meer

Waar ligt het?

Toscane verkennen vanuit een agriturismo

Toscane ligt in het midden van Italië en is omgeven door verschillende buurregio’s. In het Noorden liggen de regio’s Ligurië en Emilia-Romagna. Terwijl Marche en Umbrië in het Oosten en Latium in het Zuiden liggen.

Toscane heeft een oppervlakte van 22.990m2 en is daardoor de vijfde grootste regio van het land. Door het ruime oppervlakte is de regio ook erg veelzijdig.

West-Toscane

Een agriturismo in het Westen van Toscane is een ideale uitvalsbasis om de Toscaanse kust te ontdekken. De Toscaanse kust in het Noordwesten staat bekend om de prachtige zandstranden terwijl de kust in het Zuiden juist weer een stuk ruiger is. Ben je van plan om een agriturismo aan de Toscaanse kust te boeken? Vergeet dan vooral niet om de historische stad Pisa te bezoeken of een bezoek te brengen aan het huis van Napoleon op Elba.

Een Agriturismo aan de Toscaanse kust is heerlijk, maar ook in het binnenland is er genoeg te doen. Kies je voor een agriturismo in het binnenland, dan kies je voor glooiende heuvels, uitgestrekte wijnvelden en historische steden.

Noord-Toscane

In het Noorden van Toscane liggen de provincies Lucca, Massa, Pistoia en Prato. Het landschap in Noord-Toscane is door de aanwezigheid van de Alpi Apuane een stuk grilliger dan de overige regio’s. Hoge bergtoppen en dichtbeboste hellingen geven de sportieve vakantieganger genoeg mogelijkheden.

Vanuit een Agriturismo in Noord-Toscane begeef je jezelf binnen de kortste keren midden in de natuur. Naast een wandeling door het prachtige landschap is het ook mogelijk om verkoeling te zoeken aan het meer ‘Lago di Vagli’.

Oost-Toscane

In het Oosten van Toscane liggen de provincies Florence, Arezzo, Chianti & Contona. Het landschap in het oosten van Toscane bestaat uit glooiende heuvels met smalle slingerweggetjes en uitgestrekte wijngaarden. Rijd langs de wijnvelden de heuvels op en geniet van de prachtige vergezichten die Toscane te bieden heeft!

In het Oosten van Toscane ligt ook Florence, de hoofdstad van Toscane. Florence was in de 14e eeuw het centrum van de renaissance en dat is merkbaar. De stad is doordrenkt met indrukwekkende bezienswaardigheden uit die periode. Kunstliefhebbers komen in Florence gegarandeerd aan hun trekken!

Agriturismo in Toscane

Een Agriturismo in Toscane is een unieke ervaring. Zoek je een vakantie met rust, zon en natuur, maar wil je ook cultuur en de lokale keuken proeven? Dan is een agriturismo in Toscane een uitstekende keuze! Zoek ik ons ruime aanbod naar jouw favoriete Toscaanse agriturismo. Laat je onderdompelen in de prachtige natuur en cultuur van Toscane en kom helemaal los van het dagelijks leven.

Kindvriendelijke agriturismo in Toscane

Ook de kinderen zullen genieten in Toscane. Op een kindvriendelijke agriturismo in Toscane zijn er genoeg mogelijkheden voor vermaak. Bijna alle agriturismo van Travilla hebben een zwembad. Terwijl de ouders rustig een boekje lezen kunnen de kinderen zich vermaken in het zwembad. Uitgekeken op het zwembad? Geen probleem. Bij de meeste kindvriendelijke agriturismo’s in Toscane zijn er genoeg andere mogelijkheden voor vermaak. Op veel agriturismi in Toscane kan de boer wel wat hulp gebruiken. Voor het hele gezin een uitgelezen kans om alle boerderijdieren te leren kennen of zelf hun lunch te vergaren.